Οκτώ μέρες κράτηση στον 58χρονο δράστη για τον φόνο του Σταύρου Αντωνίου

Οκτώ μέρες κράτηση στον 58χρονο δράστη για τον φόνο του Σταύρου Αντωνίου

Υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκε ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δράστης για τον φόνο του Σταύρου Αντωνίου, που διαπράχθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Αυγούστου στο Γέρι, όπου τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο Σταύρο Αντωνίου.

Ο δράστης παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Δικαστηρίου και αντιμετωπίζει τα αδικήματα, του φόνου εκ προμελέτης.

O 58χρονος δράστης, φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον 29χρονου ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο δράστης φέρεται επίσης να πυροβόλησε εναντίον 52χρονου που βρισκόταν στη σκηνή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης, στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα 29χρονο ενώ σοβαρά τραυματίστηκε 52χρονος πατέρας του.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε και συνελήφθη.

Αυτοψία στη σκηνή διενεργήθηκε από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί γύρω στις 11.30 σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE