Στους πληγέντες από την κρίση θα έπρεπε να πάνε τα λεφτά πολιτογραφήσεων, λέει ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων

Στους πληγέντες από την κρίση θα έπρεπε να πάνε τα λεφτά πολιτογραφήσεων, λέει ο Σύνδεσμος Κατόχων Αξιογράφων

Ο Σύνδεσμος Αξιογράφων Κύπρου σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τα όσα ακούγονται γύρω από το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων, αναφέρει ότι το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων έγινε για να ανακουφιστούν οι πληγέντες από τα σκάνδαλα και την κρίση του 2013, δηλαδή οι κάτοχοι αξιογράφων και οι κουρεμένοι καταθέτες. 

Όπως αναφέρουν, τα έσοδα του προγράμματος που ήταν 10 δισεκατομμύρια "τα καρπώθηκαν άλλοι και οι πληγέντες δεν πήραν τίποτε".
 
Προσθέτουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεσμεύτηκε ενώπιον του Γιούρογκρουπ ότι θα αποζημιώνονταν όσοι κάτοχοι αξιογράφων δικαιούνταν δικαστικώς, υπόσχεση όπως αναφέρουν, που ακόμα εκκρεμεί.
 
Ο Σύνδεσμος διερωτάται τέλος πού είναι τα έσοδα από τις πολιτογραφήσεις που έπρεπε να δοθούν στους πληγέντες από την κρίση.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE