Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσής τους, αναφέρει η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Ζαννέτου, με αφορμή το χθεσινό φονικό στο Γέρι. 

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter η κ. Ζαννέτου σημειώνει: "Άλλη ζωή χάθηκε άδικα και βίαια από κυνηγετικό όπλο. Οι άδειες πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσης αν συνεχίζουν να υφίστανται, πολλά αλλάζουν στον κάτοχο και στην ικανότητα του με την πάροδο του χρόνου. Δύναμη στην οικογένεια του θύματος", προσθέτει.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE