Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης, λέει η Επίτροπος Νομοθεσίας

Οι άδειες οπλοκατοχής πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσής τους, αναφέρει η Επίτροπος Νομοθεσίας, Λουίζα Ζαννέτου, με αφορμή το χθεσινό φονικό στο Γέρι. 

Σε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Twitter η κ. Ζαννέτου σημειώνει: "Άλλη ζωή χάθηκε άδικα και βίαια από κυνηγετικό όπλο. Οι άδειες πρέπει να έχουν ημερομηνία λήξης για να επανελέγχονται τα κριτήρια έκδοσης αν συνεχίζουν να υφίστανται, πολλά αλλάζουν στον κάτοχο και στην ικανότητα του με την πάροδο του χρόνου. Δύναμη στην οικογένεια του θύματος", προσθέτει.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE