ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε διακοπές και της άδειασαν το σπίτι - Είχε χιλιάδες μετρητά και κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήγε διακοπές και της άδειασαν το σπίτι - Είχε χιλιάδες μετρητά και κοσμήματα πολλών χιλιάδων ευρώ

Χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα και χρήματα, έκλεψαν άγνωστοι, οι οποίοι διέρρηξαν κατοικία στη Λεμεσό. Τη διάρρηξη αντιλήφθηκαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Στόχος των διαρρηκτών, σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν κατοικία στο κέντρο της πόλης, όπου οι δράστες εισήλθαν αφού παραβίασαν είσοδο. Στη συνέχεια εντόπισαν και έκλεψαν χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε περίπου 15 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 35 χιλιάδων ευρώ. Έκλεψαν, επίσης, τρία κυνηγετικά όπλα.

Την διάρρηξη αντιλήφθηκε η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του σπιτιού όταν επέστρεψε από τις διακοπές της και κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στη σκηνή για τις σχετικές έρευνες και ανακρίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE