Οχιά βρέθηκε σε παράθυρο σπιτιού και δάγκωσε 9χρονο κοριτσάκι - Δεύτερη εισαγωγή στο Νοσοκομείο

Οχιά βρέθηκε σε παράθυρο σπιτιού και δάγκωσε 9χρονο κοριτσάκι - Δεύτερη εισαγωγή στο Νοσοκομείο

Δεύτερο περιστατικό δαγκώματος από οχιά σε μικρό παιδάκι μέσα λίγες μέρες.

Αυτή τη φορά το περιστατικό σημειώθηκε στην Πάφο την προηγούμενη Κυριακή 09 Αυγούστου, όταν μια οχιά εμφανίστηκε στο παράθυρο του σπιτιού τους και αρχικά δάγκωσε ένα γάτο. Στην συνέχεια ο γάτος επιτέθηκε στην οχιά, με αποτέλεσμα να πετάξει και να δαγκώσει το κοριτσάκι.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ, Αβραάμ Ηλία, ανέφερε ότι αρχικά η μικρή μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και στην συνέχεια έγινε αναγκαία η μεταφορά της στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ιστοσελίδα μας, είναι καλή και θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για ακόμη δυο μέρες.

Υπενθυμίζουμε ότι Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 6χρονο αγοράκι από την Λεμεσό μετά από δάγκωμα φιδιού.

Σε ό,τι αφορά το 6χρονο αγοράκι που δαγκώθηκε από οχιά αναμένεται εντός της ημέρας να πάρει εξιτήριο.

Τέλος ο Δρ. Αβραάμ Ηλία, θέλησε να τονίσει πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και τα δυο περιστατικά έγιναν σε κατοικημένες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE