ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη δημοσιότητα πέντε νέες φωτογραφίες προσώπων για τα επεισόδια στο Προεδρικό – Eξακολουθούν να καταζητούνται άλλοι δυο για τον ΔΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στη δημοσιότητα πέντε νέες φωτογραφίες προσώπων για τα επεισόδια στο Προεδρικό – Eξακολουθούν να καταζητούνται άλλοι δυο για τον ΔΙΑ

Νέες φωτογραφίες πέντε υπόπτων προσώπων που αναζητούνται σχετικά με την οχλαγωγία που σημειώθηκε εξωτερικά του Προεδρικού Μεγάρου, την Κυριακή, 18 Ιουλίου, 2021, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στην αναγνώριση των στοιχείων και στον εντοπισμό των υπόπτων.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον τηλεφωνικό αριθμό 22-802222 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο συγκρότημα ΔΙΑΣ την Κυριακή 18 Ιουλίου, 2021, η Αστυνομία καταζητεί τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΑΝΤΗ, 23 ετών κάτοικο Λακατάμιας, με σκοπό τον εντοπισμό του.

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται πρόσωπο, η φωτογραφία του οποίο δίνεται για δημοσίευση, με σκοπό την αναγνώριση και εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE