Εκτάκτως στην Ηλεία ο Μητσοτάκης, μεγαλύτερη συνδρομή ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Εκτάκτως στην Ηλεία ο Μητσοτάκης, μεγαλύτερη συνδρομή ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών

Εκτάκτως στην Ηλεία μεταβαίνει ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να επιβλέψει τις προσπάθειες αντιμετώπισης της μεγάλης πυρκαγιάς που απειλεί την Αρχαία Ολυμπία.

Σημειώνεται ότι στην Ηλεία βρίσκονται ήδη οι Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και μετά από εισήγηση των επικεφαλής των δυνάμεων πυρόσβεσης έγινε εκκένωση των χωριών Λατζόι και Λιναριά. Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία αποφασίστηκε η μεγαλύτερη συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων στις επιχειρήσεις αντιμετώπισης της φωτιάς.

«Αποφασίστηκε η περαιτέρω ενεργός συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόληψη και διαχείριση των πυρκαγιών.

Ειδικότερες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν στις 12.00 από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας», σημειώνεται σε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει σήμερα στις 0930 το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.