ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

Η ώρα 04.56 ξημερώματα Πέμπτης 5 Αυγούστου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Δήμο Παραλιμνίου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με 2(δύο) στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.13.

Από την πυρκαγιά και τον καπνό έπαθαν εκτεταμένες ζημίες όλος ο εξοπλισμός , η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή του καταστήματος καθώς επίσης επηρεάστηκε και η τζαμαρία γκαράζ σε διπλανή οικία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE