ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ : Ξημερώματα έτρεχε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε καφετέρια

Η ώρα 04.56 ξημερώματα Πέμπτης 5 Αυγούστου, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε καφετέρια με ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο Δήμο Παραλιμνίου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου με 2(δύο) στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.13.

Από την πυρκαγιά και τον καπνό έπαθαν εκτεταμένες ζημίες όλος ο εξοπλισμός , η ηλεκτρική εγκατάσταση και η βαφή του καταστήματος καθώς επίσης επηρεάστηκε και η τζαμαρία γκαράζ σε διπλανή οικία.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE