Θα προβεί σε ανωμοτί δήλωση τη Δευτέρα ενώπιον Κακουργιοδικείου ο τέως Κιτίου

Θα προβεί σε ανωμοτί δήλωση τη Δευτέρα  ενώπιον Κακουργιοδικείου ο τέως Κιτίου

Θα προβεί σε ανωμοτί δήλωση ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας Αμμόχωστου την προσεχή Δευτέρα ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος, η δίκη του οποίου συνεχίστηκε σήμερα στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου. Ο Μητροπολίτης αντιμετωπίζει κατηγορία βιασμού και το αδίκημα φέρεται να διαπράχθηκε κατά τον μήνα Απρίλιο 2011, στο χώρο εργασίας του ηλικίας 83 ετών ανώτερου κληρικού, στη Λάρνακα.

Σήμερα στο Κακουργιοδικείο η υπεράσπιση πληροφόρησε το δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος θα προβεί σε ανωμοτί δήλωση. Αυτό θα γίνει την προσεχή Δευτέρα 2 Αυγούστου ημερομηνία κατά την οποία η υπόθεση είναι ορισμένη για συνέχιση της ακρόασης.

Ακολούθως θα κληθούν ορισμένοι μάρτυρες από τους οποίους έχουν ληφθεί καταθέσεις από την Αστυνομία και αναμένεται ότι μέχρι την προσεχή Τετάρτη 4 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση της υπόθεσης της υπεράσπισης.

Υπενθυμίζεται πως χθες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας Αμμοχώστου διαπίστωσε την ύπαρξη εκ πρώτης όψεως υπόθεση και κάλεσε τον Μητροπολίτη τέως Κιτίου σε απολογία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE