Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε περιπτώσεις με ιδιαίτερες συνθήκες όπου πιθανό να παρατηρηθεί η όποια καθυστέρηση, παρέχεται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία έκτακτη οικονομική βοήθεια.
Για την καλύτερη επικοινωνία του κοινού με τις υπηρεσίες του ΥΕΠΚΑ έχει ήδη δρομολογηθεί σε συνεργασία με το υπουργείο Έρευνας Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής η δημιουργία Τηλεφωνικού Κέντρου Εξυπηρέτησης, για την υλοποίηση του οποίου θα προκηρυχθεί διαγωνισμός τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας.
Το Υπουργείο Εργασίας εν μέσω δύσκολων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία covid-19 απ’ την ημέρα εκδήλωσής της, δε σταμάτησε να εργάζεται μεθοδικά κι απρόσκοπτα για την καλύτερη στήριξη και εξυπηρέτηση εργαζομένων και πολιτών, προστίθεται.
«Ως εκ τούτου, τις εκτοξευθείσες βολές του ΑΚΕΛ κατά του υπουργείου και των υπηρεσιών του, τις θεωρούμε άδικες, ανυπόστατες και υποβολιμαίες» αναφέρεται καταληκτικά.
ΚΥΠΕ