Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε 48χρονη που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 15 κιλά κάνναβη

Ποινή φυλάκισης 10 ετών σε 48χρονη που έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με 15 κιλά κάνναβη

Το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε 48χρονη και 51χρονο σε ποινές φυλάκισης 10 και 5 ετών, αντίστοιχα, αφού τους έκρινε ένοχους σε υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά.

Σχετικά με την πρώτη υπόθεση, η 48χρονη είχε συλληφθεί στις 23/5/2021, όταν με την άφιξη της στην Κύπρο από χώρα του εξωτερικού, κατά τον έλεγχο των αποσκευών της εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 26 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 333 γραμμαρίων περίπου. Στην κατοχή της εντοπίστηκε και κατασχέθηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €350.

Σχετικά με τη δεύτερη υπόθεση, ο 51χρονος, είχε συλληφθεί στις 31/5/2020, όταν σε έλεγχο που έγινε από μέλη της ΥΚΑΝ σε όχημα που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά τη Χοιροκοιτία, εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε 3 κιλά και 136 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, δύο φυτά κάνναβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.