Μακάρειο Νοσοκομείο: Ένα εξιτήριο και τρεις νέες εισαγωγές με κορωνοϊό - Γιατί κολλάνε τα παιδιά

Μακάρειο Νοσοκομείο: Ένα εξιτήριο και τρεις νέες εισαγωγές με κορωνοϊό - Γιατί κολλάνε τα παιδιά

Εξιτήριο πήρε το ένα από τα πέντε παιδιά που νοσηλεύονταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, ενώ αλλά τρία παιδιά έγιναν εισαγωγή μετά από διάγνωση τους με κορωνοϊό.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου, Δρ. Αβραάμ Ηλία, ανέφερε ότι σήμερα τα παιδιά που νοσηλεύονται με κορωνοϊό έφτασαν τα 7, και βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Η πληρότητα του Μακάρειου Νοσοκομείου παραμένει στο 80%, κάτι το οποίο όμως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους ιατρούς, αφού σύμφωνα με τον κύριο Ηλία, το νοσοκομείο είναι σε θέση να διαχειριστεί και μεγαλύτερες πληρότητες όπως για παράδειγμα τον περασμένο Χειμώνα που η πληρότητα έφτασε μέχρι και 130%.

Η αυξημένη δραστηριότητα του ιού στην κοινότητα επηρεάζει τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά με αποτέλεσμα ένας από τους παράγοντες που κολλάνε παιδιά 10 μηνών μέχρι και 15 ετών να είναι είτε οι ανεμβολίαστοι γονείς είτε αδέρφια που βρίσκονται στην εφηβεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE