Διέμεναν σε μεζονέτα, έκλεψαν τα έπιπλα και μετά τα πούλησαν - Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Διέμεναν σε μεζονέτα, έκλεψαν τα έπιπλα και μετά τα πούλησαν - Καταζητούνται δύο πρόσωπα

Δύο πρόσωπα εγκατέλειψαν το σπίτι που ενοικίαζαν, απέσπασαν από μέσα έπιπλα, τα πούλησαν και φέρεται να εγκατέλειψαν την Κύπρο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από γυναίκα, μόνιμη κάτοικο Πάφου που ασχολείται με κτηματομεσιτικά ότι μεταξύ των ημερομηνιών 22.10. 20 και 6.7.21 ενοικίασε σε δύο πρόσωπα, έναν 56χρονο και μια 31χρονη, μια μεζονέτα στην Πάφο. Τα δυο πιο πάνω πρόσωπα ενώ εγκατέλειψαν την μεζονέτα, απέσπασαν έπιπλα συνολικής αξίας 3.198 ευρώ. 

Από μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία, φαίνεται ότι τα εν λόγω πρόσωπα πούλησαν την περιουσία σε γραφείο αγοραπωλησιών μεταχειρισμένων επίπλων.

Εναντίον και των δύο προσώπων έχουν εξασφαλιστεί εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. Κάποιες πληροφορίες ωστόσο που κατέχει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου φέρουν τα δύο πρόσωπα να έχουν εγκαταλείψει την Κύπρο.

Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από ενοικιαστές.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE