ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεπέρασαν τα 1000 τα κρούσματα της Τετάρτης (21/07) - Ανακοινώθηκαν τρεις θάνατοι

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ξεπέρασαν τα 1000 τα κρούσματα της Τετάρτης (21/07) - Ανακοινώθηκαν τρεις θάνατοι

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19

 Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 21 Ιουλίου 2021:

-       Τρία άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 394.

-       243 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 63 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 92,2% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 73,098 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       1,014 (ποσοστό θετικότητας: 1,39%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 94,261.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE