ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μαζί με το εμβόλιο… πουλουστρίνα - Όλα τα μπόνους και χαλαρώσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μαζί με το εμβόλιο… πουλουστρίνα - Όλα τα μπόνους και χαλαρώσεις

Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό πως η στρατηγική της Κυβέρνησης, σε συνεργασία κυρίως με το Υπουργείο Υγείας αλλά και την επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα περιστρέφεται γύρω από την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης αφού χώρος για αυστηρά μέτρα δεν υπάρχει.

Στην αλλαγή σκυτάλης της κεφαλής του Υπουργείου Υγείας, ο νέος υπουργός Μιχάλης Χατζηπαντέλας βρέθηκε με το ‘καλημέρα’ σ’ένα από τα πιο κρίσιμα σταυροδρόμια της πανδημίας αφού καλείται να ηγηθεί των προσπαθειών για καταρτισμό της λίστας κινήτρων-μπόνους για εμβολιασμένους (ή όσους προτίθενται να εμβολιαστούν).

Μάλιστα οι πρώτες προσπάθειες φαίνεται να λειτουργούν ευεργετικά αφού το ενδιαφέρον για ραντεβού εμβολιασμών έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ενώ πέραν των κινήτρων που δόθηκαν εξαιρετική κίνηση μοιάζει και η εκκίνηση της κινητής μονάδας τύπου ‘Walk-In’ που είναι πλέον υπεύθυνοι για τετραψήφιο αριθμό εμβολιασμών ημερησίως.

Πέραν του βραχνά των συνεχόμενων rapid test/PCR που αποτινάζει κάποιος με τον εμβολιασμό, πλέον το όφελος θα είναι και οικονομικό αφού τα δωρεάν τεστ θα αποτελέσουν παρελθόν από την 1η Αυγούστου, με το πλαφόν να ορίζεται στα 10€ και με τη μειωμένη ισχύ των 72 ωρών να ‘χτυπά’ την τσέπη όσων απέχουν της κάλυψης. Δίνεται παράλληλα η δυνατότητα για να παρευρεθεί κάποιος σε χώρους συγχρωτισμού, ακόμη και υποστατικά που πλέον θα υποδέχονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εμβολιασμένους (τα λεγόμενα ‘covid-free’).

Με το βάρος και την έμφαση να δίνεται στο νεανικό κυρίως κοινό -αφού στις ηλικίες 18 με 30 εντοπίζεται το μεγαλύτερο κενό στο τείχος ανοσίας και κατ’επέκταση δημιουργούνται οι αλυσίδες διασποράς- και μετά από διαβουλεύσεις και συμφωνίες με επιχειρήσεις και εταιρείες παραχωρήθηκαν επίσης τα ακόλουθα:  

* Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου - 2.025 εισιτήρια διαρκείας (1.235 για Ομάδες Α’ Κατηγορίας, 270 για Ομάδες Β’ Κατηγορίας και 500 για την Εθνική Κύπρου)

* 5.000 δωροκουπόνια των €20 για τα Cytashop

* 2.000 δωροκουπόνια αξίας €50 για τα καταστήματα PUBLIC, μέσω των καρτών της Τράπεζας Κύπρου

* 150 αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής (εξαιρουμένων των φόρων αεροδρομίων) για όλους τους προορισμούς της εταιρείας

* 100 δωρεάν εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Ελλάδα (εξαιρουμένων των φόρων αεροδρομίων)

* 400 κουπόνια των €50, για αγορές από τα καταστήματα Superhome Center DIY, τις εκθέσεις CTC Automotive Ltd και τα καταστήματα της Ermes Department Stores Plc

* Δωρεάν 5GB όγκο δεδομένων σε Epic πλάνο κινητής συμβολαίου ή 4GB σε πλάνο καρτοκινητής στους πρώτους 5.000 υφιστάμενους ή νέους συνδρομητές της.

* 20% έκπτωση σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας

* Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου - 100 ετήσιες συνδρομές του ενός ατόμου για τις παραστάσεις του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου

* 100 δωροκουπόνια των €50 * Παραχώρηση 100 εισιτηρίων, αξίας 25 ευρώ το ένα, για ελεύθερη είσοδο στην πισίνα, στο σπα και στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου

* 2.000 προγράμματα των €260 για ευεξία και φυσική κατάσταση

* Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου αποφάσισε την καταβολή ποσού ύψους €500.000 με τη μορφή κινήτρων για την αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης στους νέους. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στη συνέχεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top