Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Από το πρωί, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και απλός κόσμος, καταφθάνουν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να αφήσουν έναν λουλουδάκι στον άνθρωπο που θαύμασαν, αγάπησαν τα τραγούδια του, ερωτεύτηκαν και πόνεσαν μέσα απ’ αυτά.
«Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις, λίγο πριν από τις 12:00, έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο το φέρετρο.
Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έφθασε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




