Απέρριψε το αίτημα του τέως Μητροπολίτη Κιτίου για ανικανότητα το Δικαστήριο – Δεν παραδέχθηκε τον βιασμό γυναίκας – Άμεση ακρόαση σε 5 ημέρες

Απέρριψε το αίτημα του τέως Μητροπολίτη Κιτίου για ανικανότητα το Δικαστήριο – Δεν παραδέχθηκε τον βιασμό γυναίκας – Άμεση ακρόαση σε 5 ημέρες

Την ενδιάμεση απόφαση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τέως Μητροπολίτη Κιτίου, Χρυσόσοτομου ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου, το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το Κακουργιοδικείο Λάρνακας απέρριψε πριν από λίγο το αίτημα της υπεράσπισης του τέως Μητροπολίτη, οτι δηλαδή ειναι ανίκανος να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία.

Ως εκ τούτου, η Κατηγορούσα Αρχή απήγγειλε ενανίον του κατηγορία βιασμού γυναικας που διαπράχθηκε πριν απο 10 χρόνια, με τον 83χρονο πρωην ιεράρχη να απαντά μη παραδοχή στην κατηγορία.

Το Κακουργιοδικείο όρισε 'αμεσα την ακρόαση της υπόθεης για τις 26,27,28 Ιουλίου προκειμένου η Κατηγορούσα Αρχή να παρουσιάσει την μαρτυρία της .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE