Βαθιά ανησυχία Ισραήλ για τουρκικές μονομερείς ενέργειες και δηλώσεις για Βαρώσια

Βαθιά ανησυχία Ισραήλ για τουρκικές μονομερείς ενέργειες και δηλώσεις για Βαρώσια

Βαθιά ανησυχία για τις τουρκικές μονομερείς ενέργειες και δηλώσεις σε σχέση με τα Βαρώσια εξέφρασε το Ισραήλ, επαναλαμβάνοντας την αλληλεγγύη του και την πλήρη στήριξή του προς την Κύπρο.

 
Σε ανακοίνωση, που ανάρτησε στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρεται πως ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Γιαίρ Λαπίντ, επανέλαβε την Τρίτη αυτή τη στήριξη και την αλληλεγγύη απευθείας στον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.
 
«Το Ισραήλ παρακολουθεί με βαθιά ανησυχία τις πρόσφατες μονομερείς τουρκικές ενέργειες και δηλώσεις σε σχέση με το καθεστώς των Βαρωσίων» και «επαναλαμβάνει την αλληλεγγύη του και την πλήρη στήριξή του στην Κύπρο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE