Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε χώρου του Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν σκάλα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτηρίου σπάζοντας τζάμι. Στη συνέχεια με εύφλεκτη ύλη πυρπόλησαν αποθήκη, στην οποία φυλάγονται τεκμήρια υποθέσεων που βρίσκονται υπό εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί για περαιτέρω έρευνες από τις Αρχές.

Από την φωτιά καταστράφηκαν τεκμήρια ποινικών υποθέσεων καθώς επίσης και εξοπλισμός του Δικαστηρίου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE