Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε χώρου του Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν σκάλα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτηρίου σπάζοντας τζάμι. Στη συνέχεια με εύφλεκτη ύλη πυρπόλησαν αποθήκη, στην οποία φυλάγονται τεκμήρια υποθέσεων που βρίσκονται υπό εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί για περαιτέρω έρευνες από τις Αρχές.

Από την φωτιά καταστράφηκαν τεκμήρια ποινικών υποθέσεων καθώς επίσης και εξοπλισμός του Δικαστηρίου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE