Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε χώρου του Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν σκάλα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτηρίου σπάζοντας τζάμι. Στη συνέχεια με εύφλεκτη ύλη πυρπόλησαν αποθήκη, στην οποία φυλάγονται τεκμήρια υποθέσεων που βρίσκονται υπό εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί για περαιτέρω έρευνες από τις Αρχές.

Από την φωτιά καταστράφηκαν τεκμήρια ποινικών υποθέσεων καθώς επίσης και εξοπλισμός του Δικαστηρίου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE