Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Έβαλαν φωτιά στο Δικαστήριο Λεμεσού – Κάηκαν τεκμήρια υποθέσεων του Κακουργιοδικείου

Σε κινητοποίηση Αστυνομία και Πυροσβεστική, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε χώρου του Δικαστηρίου Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν σκάλα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτηρίου σπάζοντας τζάμι. Στη συνέχεια με εύφλεκτη ύλη πυρπόλησαν αποθήκη, στην οποία φυλάγονται τεκμήρια υποθέσεων που βρίσκονται υπό εκδίκαση στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπου κατέσβησαν την φωτιά, ενώ η σκηνή έχει αποκλειστεί για περαιτέρω έρευνες από τις Αρχές.

Από την φωτιά καταστράφηκαν τεκμήρια ποινικών υποθέσεων καθώς επίσης και εξοπλισμός του Δικαστηρίου άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE