Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο SIGMA - Ταυτοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες

Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στο SIGMA - Ταυτοποιήθηκαν από τις φωτογραφίες

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου στο συγκρότημα "ΔΙΑΣ".

Η Αστυνομία προχώρησε χθες Τρίτη 20 Ιουλίου βάσει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη δύο ακόμη προσώπων, αναφορικά με την εκδήλωση διαμαρτυρίας και τα επεισόδια στο συγκρότημα ΔΙΑΣ.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 38 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι τα δύο πρόσωπα ταυτοποιήθακν από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες ημέρες. 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE