Αρνήθηκαν και οι δικηγόροι να κάνουν rapid τεστ – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες

Αρνήθηκαν και οι δικηγόροι να κάνουν rapid τεστ – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες

Διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών σε βάρος των εφτά υπόπτων για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στο συγκρότημα Δίας και στο Προεδρικό, ενέκρινε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.


Στο μεταξύ, η δικαστική διαδικασία για κράτηση των εφτά συλληφθέντων, που θεωρούνται ύποπτοι για τα επεισόδια στο συγκρότημα Δίας και έξω από το Προεδρικό, ξεκίνησε με καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE