Αρνήθηκαν και οι δικηγόροι να κάνουν rapid τεστ – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες

Αρνήθηκαν και οι δικηγόροι να κάνουν rapid τεστ – Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες

Διάταγμα προσωποκράτησης οκτώ ημερών σε βάρος των εφτά υπόπτων για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στο συγκρότημα Δίας και στο Προεδρικό, ενέκρινε την Τρίτη το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.


Στο μεταξύ, η δικαστική διαδικασία για κράτηση των εφτά συλληφθέντων, που θεωρούνται ύποπτοι για τα επεισόδια στο συγκρότημα Δίας και έξω από το Προεδρικό, ξεκίνησε με καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE