Στους 96 οι θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο την Τρίτη

Στους 96 οι θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο την Τρίτη

Απότομη αύξηση καταγράφηκε στον ημερήσιο απολογισμό των θανάτων λόγω κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τρίτη.

Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκαν 96 θάνατοι, σχεδόν διπλάσιοι από τους 50 της περασμένης Τρίτης και οι περισσότεροι σε ένα 24ωρο από τις 24 Μαρτίου.

Σε κυλιόμενη επταήμερη βάση η αύξηση των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα είναι της τάξης του 60,6%.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 46.558, με τη συνολική αύξηση της εβδομάδας να ξεπερνά το 40%.

Οι ασθενείς Covid που νοσηλεύονται επίσης συνεχίζουν να αυξάνονται, έχοντας φτάσει πλέον τους 4.567, υψηλό τετραμήνου.

Πλέον η πρώτη δόση έχει χορηγηθεί ακριβώς στο 88% των ενηλίκων πολιτών, δηλαδή σε πάνω από 46,3 εκ. άτομα. Με τη δεύτερη δόση είναι προστατευμένοι 36,2 εκ. πολίτες, δηλαδή το 68,8% των ενηλίκων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE