Στους 96 οι θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο την Τρίτη

Στους 96 οι θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο την Τρίτη

Απότομη αύξηση καταγράφηκε στον ημερήσιο απολογισμό των θανάτων λόγω κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο την Τρίτη.

Συγκεκριμένα επιβεβαιώθηκαν 96 θάνατοι, σχεδόν διπλάσιοι από τους 50 της περασμένης Τρίτης και οι περισσότεροι σε ένα 24ωρο από τις 24 Μαρτίου.

Σε κυλιόμενη επταήμερη βάση η αύξηση των θυμάτων του κορωνοϊού στη χώρα είναι της τάξης του 60,6%.

Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 46.558, με τη συνολική αύξηση της εβδομάδας να ξεπερνά το 40%.

Οι ασθενείς Covid που νοσηλεύονται επίσης συνεχίζουν να αυξάνονται, έχοντας φτάσει πλέον τους 4.567, υψηλό τετραμήνου.

Πλέον η πρώτη δόση έχει χορηγηθεί ακριβώς στο 88% των ενηλίκων πολιτών, δηλαδή σε πάνω από 46,3 εκ. άτομα. Με τη δεύτερη δόση είναι προστατευμένοι 36,2 εκ. πολίτες, δηλαδή το 68,8% των ενηλίκων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

ΠτΔ για συνάντηση με Τραμπ: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το θέμα που συζητήθηκε είναι το Κυπριακό»

Το Κυπριακό συζήτησε μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ χθες στο περιθώριο της Συνόδου για τη Γάζα, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE