ΕΛΛΑΔΑ

Φολέγανδρος: Πώς σκοτώθηκε η 26χρονη; - Δεν βρίσκουν πουθενά τον φίλο της

Φολέγανδρος: Πώς σκοτώθηκε η 26χρονη; - Δεν βρίσκουν πουθενά τον φίλο της

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι ολιγοήμερες διακοπές μιας νεαρής κοπέλας και του φίλου της στη Φολέγανδρο.

Η άτυχη Γαρυφαλιά ανασύρθηκε νεκρή αργά χτες το μεσημέρι από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, ενώ ο φίλος της ακόμη αγνοείται. Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της 26χρονης καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της έχασε τη ζωή του και περιμένουν με αγωνία από τις αρμόδιες αρχές να δώσουν απαντήσεις για τον θάνατό της.

Από την άλλη, η οικογένεια του φίλου της ζει μέσα στην αγωνία, καθώς ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής και η αστυνομία δεν τον έχει ακόμα εντοπίσει, με τα σενάρια τόσο του ατυχήματος όσο και της εγκληματικής ενέργειας να είναι ανοιχτά και για τα δύο παιδιά.

Σύμφωνα με ανθρώπους από το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον, η 26χρονη κοπέλα η οποία είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον νεαρό φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας.

«Οι γονείς της κοπέλας είναι σε αλλόφρονα κατάσταση. Τα παιδιά είχαν πάει για διακοπές στο νησί και κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη. Αναρωτιόμαστε τι μπορεί να τους συνέβη εκεί. Οι γονείς του αγοριού είναι τρελαμένοι, δεν τον έχουν εντοπίσει ακόμα. Είμαστε πολύ αναστατωμένοι» λέει στο protothema.gr άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον της 26χρονης.

«Με ενημέρωσαν ότι η κοπέλα ανασύρθηκε νεκρή. Ψάχνουν τον νεαρό που είχε πάει διακοπές μαζί της, ψάχνουν τα πάντα οι αστυνομικοί, αλλά δεν έχουμε κάτι καινούργιο ακόμα. Οι γονείς και των δύο οικογενειών είναι σε άσχημη κατάσταση» λένε στο protothema.gr άτομα από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας.

Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. ενώ όλο το νησί έχει επιστρατευθεί για τον εντοπισμό του νεαρού άντρα.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τη νεαρή κοπέλα, μόνη της, να βγαίνει από το αμάξι, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτ-μπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top