ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΣΜΟΣ: Η οδηγός «ταξίδευε» και το λεωφορείο έσερνε 6χρονο κοριτσάκι για μέτρα - VIDEO

ΚΟΣΜΟΣ: Η οδηγός «ταξίδευε» και το λεωφορείο έσερνε 6χρονο κοριτσάκι για μέτρα - VIDEO

Η οδηγός παραβίασε 16 κανόνες και παραδέχτηκε ότι αφαιρέθηκε και δεν πρόσεξε καν που έσερνε το κοριτσάκι.

Λίγο έλειψε η απροσεξία και η αυθαιρεσία μιας οδηγού σχολικού λεωφορείου να κοστίσει τη ζωή σε ένα 6χρονο κοριτσάκι, το οποίο μάγκωσε με την πόρτα από τη σχολική τσάντα της και την έσερνε για μέτρα.

Το περιστατικό συνέβη στο Κεντάκι το 2015, αλλά βγήκε τώρα το παρ΄ ολίγον μοιραίο βίντεο, καθώς ξεκίνησε η δίκη της Μελίνα Σάντερς.

Της οδηγού του λεωφορείου, η οποία άνοιξε και έκλεισε την πόρτα, όπως θα δείτε στο βίντεο, δίχως να γυρίσει καν να κοιτάξει αν το 6χρονο κοριτσάκι πρόλαβε να βγει.

Ακόμα μία λεπτομέρεια; Μιλάμε για την πόρτα του οδηγού, ακριβώς δίπλα της.

Την έκλεισε χωρίς να έχει δει αν έχει κατέβει το κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να της πιάσει με τις πόρτες τη τσάντα. Ξεκίνησε κανονικά και αναπόφευκτα έσερνε το κοριτσάκι για κάμποσα μέτρα.

Τόσο η ίδια όσο και τα δημόσια σχολεία της κομητείας που ανήκει το λεωφορείο που μεταφέρει τα παιδιά, διώκονται για αμέλεια. Η Σάντερς μάλιστα κατηγορείται για παραβίαση 16 κανόνων.

Το 6χρονο κοριτσάκι, το οποίο συνεχίζει να πάσχει από σοβαρή νευρική βλάβη και μετατραυματικό στρες, υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Κατά την απολογία της στην αίθουσα δικαστηρίου στις 13 Ιουλίου είπε πως είχε αποσπαστεί η η προσοχή της. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού ανέφερε ότι «η επιβίβαση και η αποβίβαση των παιδιών είναι πολύτιμη. Για εσάς τι σημαίνει;» με τη Σάντερς να απαντά: «Σημαίνει πολλά για μένα και εύχομαι να το είχα δείξει εκείνη την ημέρα. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω εκείνη την ημέρα πίσω».

Η Σάντερς απολύθηκε φυσικά από τη δουλειά της, μετά από την εξέταση του συμβάντος που διαπιστώθηκε ότι δεν παρακολουθούσε το μικρό κορίτσι όταν έβγαινε από το λεωφορείο όπως απαιτείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top