Ανταποκρίθηκαν στα «walk-in» κέντρα εμβολιασμού οι πολίτες - Εξαντλήθηκαν στη Λεμεσό μέσα σε 2 ώρες

 Ανταποκρίθηκαν στα «walk-in» κέντρα εμβολιασμού οι πολίτες - Εξαντλήθηκαν στη Λεμεσό μέσα σε 2 ώρες

Ανταπόκριση έχει η λειτουργία των «walk-in» κέντρων εμβολιασμού που τέθηκε σε εφαρμογή από σήμερα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, η Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Μαργαρίτα Κυριάκου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι εξαντλήθηκαν μέχρι τις 1030 το πρωί όλα τα διαθέσιμα εμβόλια του «walk-in» στο Κέντρο Υγείας Λινόπετρας στη Λεμεσό.

Όπως είπε η κ. Κυριάκου, τα εμβόλια που δόθηκαν σε κάθε κέντρο «walk-in» είναι περίπου 100.

Δόθηκαν ήδη οδηγίες, σημείωσε, και θα διατεθούν περισσότερα εμβόλια προς χρήση σε κάθε κέντρο ώστε να εξυπηρετηθεί περισσότερος κόσμος

Στόχος, όπως έχει αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του το Yπουργείο Υγείας, είναι «η διευκόλυνση των πολιτών για την πρόσβαση τους στον εμβολιασμό» και προσθέτει ότι «πρόκειται για μια πρακτική η οποία εφαρμόζεται ήδη σε άλλες χώρες και στοχεύει στην ενίσχυση της προσπάθειας για εμβολιασμό».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE