LIFESTYLE

Με λαμπερούς καλεσμένους και ανατροπές το φινάλε του Λούης Night Show- Ποιοι θα τραγουδήσουν στις... ταράτσες

Με λαμπερούς καλεσμένους και ανατροπές το φινάλε του Λούης Night Show- Ποιοι θα τραγουδήσουν στις... ταράτσες

Ζωντανά στις 21:20 από το Αμφιθέατρο Ιδαλίου, με καλεσμένη την Ιωάννα Μαλέσκου την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Σταβέντο σ’ ένα ξεκαρδιστικό show-υπερθέαμα!

Μαζί τους, οι “μούσοι” της εκπομπής, LIVE από τις ταράτσες της Κύπρου...

Ο Λούης Πατσαλίδης κλείνει πανηγυρικά ακόμα ένα κύκλο εκπομπών, με μία LIVE φαντασμαγορική, θεότρελη εκπομπή και με τους “μούσους” του “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” να ερμηνεύουν σε ταράτσες της Κύπρου. Eκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου που θα τραγουδήσει ζωντανά ένα κομμάτι -αφιερωμένο στον Λούη- και η Ήβη Αδάμου μαζί με τον Μιχάλη Σταβέντο που θα ξεσηκώσουν το τηλεοπτικό κοινό με νέες και παλιές επιτυχίες τους...

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 21:20 έρχεται το Grande Season Finale της σατιρικής εκπομπής, ζωντανά από το Αμφιθέατρο Ιδαλίου και σε απευθείας μετάδοση από τον Alpha Κύπρου. Ο μοναδικός Λούης Πατσαλίδης μετατρέπει την τελευταία εκπομπή της φετινής σεζόν στο απόλυτο καλοκαιρινό “party”, παρέα με την εκρηκτική Ιωάννα Μαλέσκου και όποιος αντέξει...

Ο Λούης βάζει τα ΠΟΛΥ ωραία του και ετοιμάζεται να καλωσορίσει την πιο γοητευτική Ελληνίδα παρουσιάστρια, που αναμένεται να εντυπωσιάσει θεατές, τηλεθεατές, αλλά και σύσσωμη την ομάδα του Τεύκρου και όχι μόνο. Μία μεγάλη έκπληξη μαγειρεύεται και η αποκάλυψή της θα έχει κάτι μελωδικό, κάτι αλλιώτικο, κάτι από XXL τρολαρίσματα και full σάτιρα της επικαιρότητας.

Μην χάσετε την τελευταία εκπομπή που θα είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα, τόσο από άποψης περιεχομένου όσο και άποψης εικόνας. Μείνετε συντονισμένοι για ένα ξεκαρδιστικό show-υπερθέαμα με covid μέτρα, τρολαρίσματα, ατελείωτο γέλιο και εκπλήξεις, αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Alpha Κύπρου!

Mπορείτε να φανταστείτε τη συνέχεια; Δεν μπορείτε, γι’ αυτό συντονιστείτε στο “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” την Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 21:20, στον Alpha Kύπρου!

Δείτε το “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” σε High Definition, στη Cytavision στη θέση 306, ενώ στην Cablenet στη θέση 11.

“ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW - LIVE Season Finale” Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top