Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 38χρονος καταζητούμενος - Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο

Πιάστηκε στο αεροδρόμιο 38χρονος καταζητούμενος - Προσπαθούσε να φύγει από την Κύπρο

Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, 38χρονος, ο οποίος καταζητείτο από τις Αρχές της Λευκορωσίας, για το αδίκημα της απάτης.

Ο 38χρονος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στην προσπάθεια του να αναχωρήσει από την Κύπρο.

Το εν λόγω πρόσωπο, καταζητείτο από τις Αρχές της Λευκορωσίας, με σκοπό την άσκηση εναντίον του ποινικής δίωξης, για το αδίκημα της απάτης, το οποίο διαπράχθηκε μεταξύ των χρονολογιών 2015-2016.

Αύριο Κυριακή 11/07/2021, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, στο πλαίσιο της διαδικασίας έκδοσής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE