Η πρώτη ανάγνωση της έκθεσης Γκουτέρες - «Αποφεύχθηκαν αναφορές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανεδαφικές προσδοκίες»

Η πρώτη ανάγνωση της έκθεσης Γκουτέρες - «Αποφεύχθηκαν αναφορές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανεδαφικές προσδοκίες»

Πρώτη ανάγνωση της έκθεσης καλών υπηρεσιών του Γ.Γ. του ΟΗΕ έκανε η Κυβέρνηση όπου μέσα από γραπτή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου αναφέρει ότι «Αποφεύχθηκαν αναφορές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανεδαφικές προσδοκίες».

Ξεκαιαρίζει ωστόσο ότι «Η Κυβέρνηση θα τοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα μετά την επισημοποίηση των Εκθέσεων».

Αυτούσια η ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου:

Η Κυβέρνηση έλαβε γνώση των προσχεδίων των Εκθέσεων του ΓΓ των ΗΕ. Τα προσχέδια θα αξιολογηθούν και εάν κριθεί αναγκαίο θα γίνουν σχετικές παραστάσεις.

Η Κυβέρνηση θα τοποθετηθεί πιο συγκεκριμένα μετά την επισημοποίηση των Εκθέσεων.
Αυτό που ως πρώτο σχόλιο αξίζει να επισημανθεί είναι ότι αποφεύχθηκαν αναφορές που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ανεδαφικές προσδοκίες, είτε στην Τουρκία είτε στην τουρκοκυπριακή ηγεσία σε σχεση με την επιδιωκόμενη μορφή λύσης του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE