Χειροπέδες σε 33χρονο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Χειροπέδες σε 33χρονο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπόθεση παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 33χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, γύρω στις 20:00 το βράδυ μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου εντόπισαν ένα πρόσωπο να κινείται ύποπτα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην οδό Ταξιαρχών στην Πάφο. 

Τα μέλη της Αστυνομίας τον είδαν να περιφέρεται στο μέρος και όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει αυτός δεν είχε στην κατοχή του τίποτα.

Αυτός συνελήφθη  για αυτόφωτο αδίκημα και μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πρόσωπο από την Ρωσία ηλικίας 33 ετών ο οποίος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας αφού η άδεια παραμονής του έληξε στις 28.3.21. 

Ακολούθως αυτός συνελήφθη επίσης για το αδίκημα της  παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας, και τέθηκε υπό κράτηση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων και η ΥΑΜ Πάφου διερευνούν την υπόθεση. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

ΠτΔ για Γάζα: Θετικά τα πρώτα σχόλια για τις προτάσεις της ΚΔ – Σε εξέλιξη το έγγραφο - «Το τι έχει σημασία είναι να υλοποιηθεί»

Τα πρώτα σχόλια που λάβαμε στην Αίγυπτο ήταν πολύ θετικά για το πόσο συγκεκριμένη και προετοιμασμένη ήταν η χώρα μας, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην πρόταση που υπέβαλε στη Σύνοδο για την Ειρήνη σε σχέση με τη Γάζα, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι η κριτική που ασκείται για το θέμα είναι κακόβουλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE