ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων - Καταδικάστηκαν πέντε άτομα

Γερμανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων - Καταδικάστηκαν πέντε άτομα

Στη φυλακή από 10 ως 14 χρόνια τα τέσσερα μέλη οργάνωσης, που κατηγορούνται για 29 περιπτώσεις κακοποίησης και βιασμών ανήλικων σε αποθήκη κήπου στην πόλη Μίνστερ - Καταδίκη και για τη μητέρα του αρχηγού της οργάνωσης - Βίντεο 30 ωρών παρουσιάσαν οι εισαγγελείς

Τέσσερις παιδόφιλοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση στη Γερμανία, κατηγορούμενοι για τον βιασμό ανήλικων αγοριών, αφού πρώτα τα παρέσυραν σε μια αποθήκη κήπου στην πόλη Μίνστερ της δυτικής Γερμανίας, όπου τους έδιναν ναρκωτικά και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Επικεφαλής της εγκληματικής αυτής οργάνωσης ήταν ο 28χρονος τεχνικός υπολογιστών Adrian V., ενώ η αποθήκη ανήκε στη 45χρονη μητέρα του, η οποία φρόντιζε και κάλυπτε τον γιό της και τους άλλους τρεις δράστες, όλοι τους Γερμανοί υπήκοοι.

Σύμφωνα με το γερμανικό δίκτυο dpa, οι δράστες κατηγορούνται για 29 υποθέσεις κακοποίησης και βιασμών αγοριών μέσα στο 2020, ενώ το δικαστήριο έκανε γνωστό πως τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης (συμμετείχαν επίσης ένας 35χρονος ειδικός Πληροφορικής, ένας 30χρονος τεχνίτης κι ένας 42χρονος υπάλληλος παροχής υπηρεσιών φροντίδας), έλαβαν μέρος στον επαναλαμβανόμενο βιασμό ανήλικων αγοριών, το ένα εκ των οποίων, ηλικίας 11 ετών σήμερα, ήταν ο γιός της κοπέλας του 28χρονου.

Οι εισαγγελείς παρουσίασαν περίπου 30 ώρες βίντεο, πολλά από τα οποία είχαν κοινοποιηθεί σε φόρουμ στο darknet.

Ο προεδρεύων δικαστής Ματίας Φέιλερ, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα «φρικτά γεγονότα» που παρουσιάστηκαν στη δίκη, αποκαλώντας τις βιντεοσκοπήσεις «βαθιά ενοχλητικές».

Ο επικεφαλής της εγκληματικής ομάδας παιδόφιλων
καταδικάστηκε σε φυλάκιση 14 ετών και οι άλλοι τρεις δέχτηκαν ποινές από 10 μέχρι 12 έτη, οι οποίες πάντως, εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης, μπορούν να αναθεωρηθούν προς τα επάνω.

Η μητέρα του 28χρονου καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για συνέργεια.

Η αστυνομία εξακολουθεί να εξετάζει στοιχεία που έχουν προκύψει από την κακοποίηση στην αποθήκη του Μίνστερ και τα έχουν χρησιμοποιήσει για τον εντοπισμό υπόπτων σε όλη τη Γερμανία και στο εξωτερικό. Συνολικά, έχουν αναγνωριστεί περισσότεροι από 50 ύποπτοι, οι 30 εκ των οποίων έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Η δίκη ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και οι ποινές ήταν σε γενικές γραμμές σύμφωνες με αυτό που ζήτησαν οι εισαγγελείς.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top