Ποσό 500 χιλ. ευρώ προσφέρει για στήριξη πληγέντων ο πρόεδρος Δ.Σ. Υπεραγορών Άλφαμέγα

Ποσό 500 χιλ. ευρώ προσφέρει για στήριξη πληγέντων ο πρόεδρος Δ.Σ. Υπεραγορών Άλφαμέγα

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Υπεραγορών Άλφαμεγα Ανδρέας Παπαέλληνα προσφέρει 500.000 ευρώ για στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΔΣ των Υπεραγορών Άλφαμεγα κ. Ανδρέα Παπαέλληνας εκφράζει τον συγκλονισμό του για τις τραγικές συνέπειες που είχε η καταστροφική πυρκαγιά στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας, σημειώνοντας πως οι συνέπειες είναι δυσβάστακτες για την περιοχή και την Κύπρο ολόκληρη.

Ο κ. Παπαέλληνας θέλοντας να στηρίξει τους πληγέντες συμπολίτες μας, και τις οικογένειες τους, έκρινε σκόπιμο να προσφέρει απευθείας σε αυτούς το ποσό των 500 .000 ευρώ για την άμεση ανακούφιση τους. Ο τρόπος διάθεσης της οικονομικής βοήθειας , θα διευθετηθεί, προσθέτει εντός των επόμενων ημερών.

Επισημαίνει τέλος πως σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες , προέχει η ενότητα του λαού μας, ώστε να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της καταστροφής και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE