«Έφυγε» από τη ζωή ο συγγραφέας, Πάνος Ιωάννιδης

«Έφυγε» από τη ζωή ο συγγραφέας, Πάνος Ιωάννιδης

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το θάνατο του Πάνου Ιωαννίδη, "ενός ξεχωριστού ανθρώπου, ενός ταλαντούχου και εξαίρετου συγγραφέα με σημαντικό έργο", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Από τη σκηνή του ΘΟΚ παρουσιάστηκαν τα έργα του Το Μπάνιο (1978), Ονήσιλος (1981), το μονόπρακτο Ντράι Μαρτίνι - μέρος της παραγωγής με τίτλο Ιούλης’ 74 (1984) και Πέτρος ο Α’ (1990).

Διετέλεσε Πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του ΘΟΚ (1980-1982).


Ο Πάνος Ιωαννίδης τιμήθηκε με τέσσερα κρατικά βραβεία, με το Βραβείο Θεοδόση Πιερίδη και Τεύκρου Ανθία, με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς της Ε.Λ.Κ. «Γ.Φ. Πιερίδης» και το 2007 του απονεμήθηκε το Αριστείο Γραμμάτων, Τεχνών και Επιστημών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

"Η Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό του ΘΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE