Tουλάχιστον 7 νεκροί και 50 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο, στο κέντρο της πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές

Tουλάχιστον 7 νεκροί και 50 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο, στο κέντρο της πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε χθες στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα.

Τα αίτια της έκρηξης, στο ισόγειο ενός τριώροφου κτιρίου, στην πολυσύχναστη συνοικία Μογμπαζάρ, δεν έχουν διευκρινιστεί. "Μέχρι στιγμής έχουμε πληροφορίες για επτά νεκρούς και 50 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία", είπε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Σαφικούλ Ισλάμ.

Επτά γειτονικά κτίρια και δύο λεωφορεία υπέστησαν ζημιές από την έκρηξη. Σε πλάνα που μετέδωσε η τοπική τηλεόραση φαίνονται στρεβλωμένες κολόνες, κομμάτια τσιμέντου και σπασμένα γυαλιά, σκορπισμένα στον δρόμο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE