LIKE ONLINE

Πώς να περιγράψεις ένα τέτοιο τροχαίο; Αυτοκίνητο αναποδογυρίζει και ο οδηγός εκσφενδονίζεται

Πώς να περιγράψεις ένα τέτοιο τροχαίο;  Αυτοκίνητο αναποδογυρίζει και ο οδηγός εκσφενδονίζεται

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Ρωσία, όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, αναποδογύρισε αρκετές φορές στο οδόστρωμα και ο οδηγός πετάχτηκε από από το παρμπρίζ σαν ελατήριο!

Το περιστατικό που σημειώθηκε πριν από ακριβώς μία εβδομάδα σε επαρχιακό δρόμο στη νότια Ρωσία, κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας τοποθετημένη σε άλλο όχημα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση υγείας του οδηγού.

Σημειώνεται ότι στη Ρωσία, εξ αιτίας των πολλών ατυχημάτων στην άσφαλτο, όλα τα αυτοκίνητα φέρουν κάμερα τοποθετημένη στο παρμπρίζ και για αυτό τον λόγο πολλά τροχαία από τη χώρα αυτή καταγράφονται και ανεβαίνουν στο YouTube.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top