Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τίθεται εκ νέου η Αμμόχωστος

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τίθεται εκ νέου η Αμμόχωστος

Την πρόταση εισόδου εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών στην κατεχόμενη Αμμόχωστο αναμένεται να θέσει και πάλι η Ε/κ πλευρά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ, ο Δήμαρχος της Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός είπε ότι η πρόταση βρίσκεται στην ατζέντα του προέδρου της Δημοκρατίας.

Υπενθύμισε ότι η πρόταση είχε υποβληθεί και στο παρελθόν αλλά απορρίφθηκε από τον Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος έθεσε όρο στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων να μην περιλαμβάνονται Ελληνοκύπριοι.

Δεν νομίζω, συνέχισε ο Αλέξης Γαλανός, ένας τέτοιος όρος να τεθεί σήμερα από έναν άνθρωπο όπως τον κύριο Ακιντζί.

Πηγή: ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE