Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Ουγγαρέζο: «Εγώ φταίω που έρχεσαι ανενημέρωτος; Έπαιξε σε όλα τα κανάλια»

Ένταση ανάμεσα σε Λιάγκα και Ουγγαρέζο: «Εγώ φταίω που έρχεσαι ανενημέρωτος; Έπαιξε σε όλα τα κανάλια»

Σε αντιπαράθεση ήρθαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην σημερινή (25/6) εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό».

Συγκεκριμέvα αφορμή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Σάκης Ρουβάς σε ερώτηση για το αν θα συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε τι έχει συμβεί και ο Γιώργος Λιάγκας του απάντησε πως είναι ανενημέρωτος, αφού δεν ξέρει τι έγινε.

O διάλογος:
Γ.Λ.: Τώρα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Γιατί δεν λέμε αλήθειες;

Δ.ΟΥ.: Δεν το έχουμε δει ρε Γιώργο.

Γ.Λ.: Εγώ φταίω που έρχεσαι ανενημέρωτος εδώ; Δες το!

Δ.ΟΥ.: Δεν είμαι ανενημέρωτος ρε Γιώργο.

Γ.Λ.: Ανενημέρωτος είσαι, lifestyle κάνουμε.

Δ.ΟΥ.: Δεν είμαι ανενημέρωτος.

Γ.Λ.: Έπαιξε σε όλα τα κανάλια.

Δ.ΟΥ.: Δεν είμαι ανενημέρωτος, απλά έγινε σε άλλο σταθμό.

Γ.Λ.: Δεν είχαμε κάμερα, αλλά μπήκα και το είδα στο διαδίκτυο.

Δ.ΟΥ.: Μπράβο!

Γ.Λ.: Τα πάντα βλέπω και ξέρω, δουλειά είναι. Από τα πολιτικά μέχρι το πιο ευτελές.

Δ.ΟΥ.: Έχει δίκιο, έτσι είναι ο δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE