Η στιγμή που πύθωνας δαγκώνει στο πρόσωπο φύλακα για να προστατεύσει τα αυγά του - VIDEO

Η στιγμή που πύθωνας δαγκώνει στο πρόσωπο φύλακα για να προστατεύσει τα αυγά του - VIDEO

O Jay Brewer επιχείρησε να πάρει τα αυγά ενός μεγάλου πύθωνα, ο οποίος αποφάσισε να τα υπερασπιστεί.

Το να βάζεις με τα φίδια ποτέ δεν είναι καλή ιδέα. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για έναν μεγάλο πύθωνα.

Ο Jay Brewer όμως ήξερε τι τον περίμενε και όσο τρομακτικό μπορεί να φαίνεται για εμάς, για αυτόν είναι απλά άλλη μία μέρα στην δουλειά.

Βλέπετε, η δουλειά του είναι φύλακας σε ζωολογικό κήπο και καθημερινά συναναστρέφεται και φροντίζει πολλά άγρια ζώα.

Ένα από αυτά είναι και πύθωνας του συγκεκριμένου περιστατικού, ο οποίος είχε κουλουριαστεί γύρω από τα αυγά του.

Ο Jay Brewer όμως ήθελε να τα πάρει, προκειμένου να τα βάλει σε εκκολαπτήριο και να μην κινδυνεύσουν.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς όμως, η ιδέα αυτή δεν φάνηκε και τόσο καλή στον τεράστιο πύθωνα, ο οποίος μόλις τον είδε να τον σηκώνει τα αυγά, του επιτέθηκε, δαγκώνοντάς τον στο πρόσωπο.

Βέβαια, λόγω εμπειρίας, ο Jay Brewer το περίμενε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οτι δεν τρόμαξε.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jay Brewer (@jayprehistoricpets)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

ΠτΔ: «Θα εξεταστούν θέματα που αγγίζουν τους πολίτες κατά την Κυπριακή Προεδρία - Υψηλή προτεραιότητα το Ουκρανικό»

Στις προτεραιότητες της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, που αφορούν, μεταξύ άλλων, το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, το Μεταναστευτικό, το Ουκρανικό, καθώς και πολλά ζητήματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε την Γενική Γραμματέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ilze Juhansone, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE