Υπό κράτηση 29χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπό κράτηση 29χρονος για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας

Υπό κράτηση τέθηκε 29χρονος για υπόθεση παράνομης παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη στις 14:40 μέλος της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου συνέλαβε στον αερολιμένα Πάφου ένα πρόσωπο από την Ινδία, ηλικίας 29 ετών, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις ο 29χρονος διέμενε στην Δημοκρατία με άδεια παραμονής ως εξαρτώμενος Ευρωπαίου πολίτη και η άδεια του ακυρώθηκε στις 16.11.2020 και έκτοτε διέμενε παράνομα στην Δημοκρατία. Μετά την σύλληψη του, οδηγήθηκε και τέθηκε υπό κράτηση στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Η ΥΑΜ Πάφου διερευνά την υπόθεση και καταβάλλει προσπάθειες για έκδοση διαταγμάτων κράτησης και απέλασης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE