Νέο μέλι ανθέων πορτοκαλιάς απο το BEEOLOGY BY HARIDEMOS

Νέο μέλι ανθέων πορτοκαλιάς απο το BEEOLOGY BY HARIDEMOS

Μια νέα παραγωγή μελιού από άνθη πορτοκαλιάς ήρθε να συμπληρώσει την υπέροχη γκάμα μελιών Beeology by Haridemos.

Το νέο μέλι Ανθέων Πορτοκαλιάς παράγεται σε πορτοκαλεώνες στην Περιστερώνα της επαρχίας Λευκωσίας και διατίθεται σε περιορισμένες ποσότητες.
Το Μέλι Ανθέων Πορτοκαλιάς είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, επιδρά αγχολυτικά και έχει καταπραϋντική δράση. Επίσης, το νέκταρ της πορτοκαλιάς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και έχει αντιμικροβιακές και αντικαρκινικές ιδιότητες. Το απαλό άρωμά του σε συνδυασμό με τη βελούδινη υφή του είναι χαρακτηριστικά που το καθιστούν πρωταγωνιστή στον τομέα του. Παράλληλα η γλυκιά του γεύση αρέσει ιδιαίτερα στα παιδιά, συνοδεύει τέλεια το πρόγευμά σας και είναι ιδανικό για κέικ και άλλα γλυκά.


Το μέλι Beoology παράγεται σε περιορισμένες και ελεγχόμενες ποσότητες. Χρησιμοποιούνται βιολογικοί μεθόδοι και η παραγωγή είναι απαλλαγμένη από φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα ή άλλα χημικά.


Το Beeology by Haridemos ξεκίνησε το 2015, αρχικά σε ερασιτεχνική βάση. Το πάθος του ιδιοκτήτη για τη φύση και τις μέλισσες ώθησαν στη γνήσια παραγωγή αυθεντικών προϊόντων, που φέρουν τα αρώματα και τις γεύσεις της Κύπρου. Άλλα είδη μελιού από το Beeology by Haridemos είναι το θυμαρίσιο μέλι και το μέλι Ανθέων σε τέσσερις πρακτικές συσκευασίες (800 γρ., 470 γρ., 340 γρ. και 190 γρ.).


Θα βρείτε το Μέλι Ανθέων Πορτοκαλιάς αποκλειστικά από το Beeology by Haridemos σε περιορισμένες ποσότητες,
Παραγγελίες στο τηλέφωνο 22 632228, με προσωπικό μήνυμα στο Facebook (Beeology by Haridemos) και στο Instagram (@beeologybyharidemos) ή με email στο [email protected]

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE