Μπόρις Τζόνσον: Η... «μίνι εκδοχή» του έγινε σταρ του διαδικτύου

Μπόρις Τζόνσον: Η... «μίνι εκδοχή» του έγινε σταρ του διαδικτύου

Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι γιος του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, αφού η εκκεντρική κόμη του μικρού Ντέιβιντ παραπέμπει στο σήμα κατατεθέν του συντηρητικού ηγέτη της Γηραιάς Αλβιώνας. Κι όμως, ο μόλις τριών μηνών Ντέιβιντ δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ.


Η εκπληκτική ομοιότητα της κόμης του τον έχει έχει αναδείξει σε σταρ του διαδικτύου, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ.

O Nτέιβιντ είναι Βρετανός και, στο μαιευτήριο όπου γεννήθηκε, η πρώτη κουβέντα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού είναι ότι το μωρό είναι... φτυστό ο Μπόρις. Πράγματι. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς βλέποντας τα ξανθά πυκνά μαλλιά του, είναι ο Βρετανός πρωθυπουργός.

 
Ο «μίνι-Τζόνσον» γεννήθηκε την 1η Μαρτίου. Η μητέρα του Τατιάνα δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι από το μαιευτήριο του έδωσαν το παρατσούκλι «μίνι Τζόνσον». «Αλλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι που μου έφεραν το μωρό πλυμένο», λέει χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του Ντέιβιντ, Ρουσλάν, είχε σκεφθεί να δώσει στο μωρό το όνομα Μπόρις. «Αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν ήταν απαραίτητο. Η ομοιότητα είναι προφανής», τόνισε.
 


Οι γονείς δέχονται διάφορα σχόλια από τους περαστικούς όταν βγάζουν το μωρό τους με το καρότσι βόλτα στο δρόμο. «Ο Ντέιβιντ είναι σαν διασημότητα. Όλοι είναι ξετρελαμένοι με την εμφάνισή του», υποστηρίζει η μητέρα του. Το περίεργο πάντως είναι ότι και οι δύο γονείς του έχουν σκούρο χρώμα μαλλιών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μεγαλώσει, ο Ντέιβιντ θα χρειάζεται χρόνο για να βάζει σε τάξη την ατίθαση κόμη του. Εκτός κι αν θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του Βρετανού πρωθυπουργού, ο οποίος μάλλον θεωρεί περιττή τη χρήση χτένας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE