Μέρκελ: Έκανε την πρώτη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca και τη δεύτερη με Moderna

Μέρκελ: Έκανε την πρώτη δόση με το εμβόλιο της AstraZeneca και τη δεύτερη με Moderna

Τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid έκανε η Άνγκελα Μέρκελ επιλέγοντας αυτή τη φορά το ενέσιμο σκεύασμα της Moderna. Είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca.

Πριν από λίγες ημέρες, η 66χρονη Καγκελάριος της Γερμανίας έλαβε την δεύτερη δόση του εμβολίου Moderna, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης, γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Στις 16 Απριλίου, η Μέρκελ έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου της ΑstraZeneza. Μέχρι στιγμής, δεν έχει παρουσιάσει τυχόν παρενέργειες μετά τη δεύτερη δόση, όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα. Σήμερα, η Άνγκελα Μέρκελ υποδέχθηκε στην Καγκελαρία την επικεφαλής της Ευρωπαικής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE