Ένοχος για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας κρίθηκε 25χρονος

Ένοχος για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας κρίθηκε 25χρονος

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, σήμερα, 22.06.2021, εξέδωσε απόφαση με την οποία έκρινε ένοχο άνδρα, ηλικίας 25 ετών σήμερα, σε συνολικά 18 κατηγορίες για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως κατά ανήλικης μαθήτριας. 

Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου του 2019 και Ιανουαρίου 2020 μέσα στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, αλλά και μέσω χρήσης κινητών τηλεφώνων, της ανήλικης και του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου ο 25χρονος,  μεταξύ άλλων, φωτογράφιζε και βιντεογραφούσε την ανήλικη, τόσο κατά τη διάρκεια παράνομης πράξης όσο και όταν συνομιλούσαν κατόπιν βιντεοκλήσης και εν τέλει ο κατηγορούμενος, ο οποίος παρουσιαζόταν στην ανήλικη μικρότερης ηλικίας, ανάρτησε σε λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες της ανήλικης τις οποίες εξασφάλισε με λήψη στιγμιότυπων οθόνης (screen shot) από τη βιντεογράφηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.