Μιας και έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολείο, δεν έγινε ποτέ θέμα συζήτησης για κάποια επαγγελματική της επιτυχία αλλά όπως ενημερωνόμαστε από ελλαδικά sites, η Αρετή Κοσμίδου για την ώρα «πουλάει» για τις αλλαγές που κάνει στη συντηρητική όπως την είχαμε συνηθίσει, εμφάνισή της.
![](/img/path/areti1.jpg)
Αφού την είδαμε κατά καιρούς να αλλάζει χτένισμα, να ντύνεται λίγο πιο… γυναικεία, τώρα η φωτογραφία που σχολιάζεται στα social media, είναι αυτή που την δείχνει με κατακόκκινα μαλλιά.
![](/img/path/180515160849_9881.jpg)
Καθόλου κακή επιλογή, θα μπορούσαμε να πούμε, αν και επειδή είμαστε fan της Αρετής, αυτό που περιμένουμε πως και πώς να δούμε και να ακούσουμε, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά, που σίγουρα θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας λαμπρής καριέρας.
Στέφανος Χαραλάμπους.