Στο Νοσοκομείο ο 29χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Η κατάσταση της υγείας του

Στο Νοσοκομείο ο 29χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο - Η κατάσταση της υγείας του

Κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 29χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες Παρασκευή, στον δρόμο Περιστερώνας – Ευρύχου, περιοχή Κουτραφά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ThemaOnline, ο 29χρονος νοσηλεύεται με κατάγματα στο χέρι και στο πόδι, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (18/06), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 29χρονου.

Ο νεαρός μοτοσικλετιστής από την τροχαίο σύγκρουση έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και σύρθηκε στην άσφαλτο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.