Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση με αυτοκίνητο στον δρόμο Περιστερώνας – Ευρύχου, περιοχή Κουτραφά.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 29χρονου. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής από την τροχαίο σύγκρουση έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και σύρθηκε στην άσφαλτο.
Μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγεία του 29χρονου είναι άγνωστη.


Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια του τροχαίου

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE