Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση

Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μοτοσικλετιστής έπειτα από τροχαία σύγκρουση με αυτοκίνητο στον δρόμο Περιστερώνας – Ευρύχου, περιοχή Κουτραφά.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε 44χρονος συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 29χρονου. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής από την τροχαίο σύγκρουση έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας και σύρθηκε στην άσφαλτο.
Μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγεία του 29χρονου είναι άγνωστη.


Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα αίτια του τροχαίου

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE