60 ευρώ η ταρίφα των κοριτσιών – Πιάστηκαν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας

60 ευρώ η ταρίφα των κοριτσιών – Πιάστηκαν σε ξενοδοχείο της Λάρνακας

Σε ξενοδοχείο της Λάρνακας δόθηκε το ραντεβού συνεργάτη της αστυνομίας με τις δύο εκδιδόμενες γυναίκες ηλικίας 45 και 39 χρόνων, που πιάστηκαν στα πράσα την ώρα που δέχθηκαν την πληρωμή ύψους 60 ευρώ από τον «πελάτη».

Οι δύο γυναίκες από το Βιετνάμ περίμεναν τον υποψήφιο πελάτη τους στις 8:30 το βράδυ στο δωμάτιο, χωρίς να γνωρίζουν ότι έξω καραδοκούσαν αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο δωμάτιο και διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα.

Οι δύο γυναίκες παραδέχθηκαν ενοχή και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα τους που βρίσκεται σε πολυκατοικία στην Οδό Ουμ Χαράμ στη Λάρνακα εντοπίστηκε το ποσό των 2,230 ευρώ που φαίνεται να αποτελεί προϊόν πορνείας και μια ατζέντα με τα τηλέφωνα των «πελατών» τους.

Άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Λάρνακας διενήργησαν περαιτέρω έρευνες οι οποίες κατέδειξαν ότι η μία εκ των δύο γυναικών είναι παράνομη μετανάστρια η οποία απελάθηκε από την Κύπρο στις 22 Οκτωβρίου 2014.

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE