Απ’ όλα είχε το… πανέρι σε οικία 54χρονου – Από πυροβόλα όπλα μέχρι ναρκωτικά

Απ’ όλα είχε το… πανέρι σε οικία 54χρονου – Από πυροβόλα όπλα μέχρι ναρκωτικά

Μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ Λευκωσίας) διεξήγαγαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία άντρα ηλικίας 54 ετών, που βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας.

Κατά την έρευνα, η οποία έγινε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας για κατοχή ναρκωτικών, εντός της οικίας εντοπίστηκε πέραν από τον 54χρονο και δεύτερος άντρας ηλικίας 29 ετών.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 29χρονο, στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα νάιλον σακουλάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, καθώς επίσης και μικρή ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία εντοπίστηκαν:
Μια μεταλλική κάννη
Ένας μηχανισμός σκανδάλης
Μια Γεμιστήρα
Ένα ελατήριο
Δυο πλαστικές χειρολαβές πιστολιού μαζί με τον μηχανισμό σκανδάλης
Ένα φυσίγγιο
Ένα αεροβόλο
Ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε αριθμό σφαιριδίων
Ένας αυτοσχέδιος μηχανισμός εκκενωτής ηλεκτρικού ρεύματος
Δύο νάιλον σακουλάκια που περιείχε ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης
Ένας μεταλλικός σπαστήρας
Ένα αεροβόλο πιστόλι
Δύο νάιλον σακουλάκια με ίχνη άσπρης σκόνης
Μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης σκόνης.

Ο 54χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε μαζί με τον 29χρονο στα γραφεία της ΥΚΑΝ Λευκωσίας. Στη συνέχεια ο 29χρονος απολύθηκε της κράτησής του, ενώ ο 54χρονος οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, για συνέχιση των εξετάσεων όσον αφορά την κατοχή των πυροβόλων όπλων και των εκρηκτικών υλών, καθώς επίσης και την κατοχή αντικειμένου που εκκενώνει ηλεκτρικό ρεύμα.

Ακολούθως, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, απολύθηκε της κράτησής του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.