LIFESTYLE

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Κυριακή;

Survivor Spoiler: Ποιος παίκτης αποχωρεί την Κυριακή;

Μετά από ακόμα μία δύσκολη εβδομάδα στο Survivor, οι παίκτες έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού πριν την επόμενη αποχώρηση. Οι έξι εναπομείναντες παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ανάδειξης του τρίτου υποψήφιου προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor
Ο Σάκης Κατσούλης κατάφερε το απόλυτο αυτή την εβδομάδα, κέρδισε και τις τρεις ατομικές ασυλίες. Έτσι, έστειλε στον τάκο πρώτη την Ελένη Χαμπέρη και δεύτερο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Κατσούλης έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή, για μια ακόμα εβδομάδα, στον Άγιο Δομίνικο τόσο για τον ίδιο όσο και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, υπέδειξε και τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση την ερχόμενη Κυριακή. Όπως παρακολουθήσαμε, λοιπόν, στο κλείσιμο του επεισοδίου, ο Γιώργος Κόρομι τέθηκε με τη σειρά του στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Η συγκίνηση του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor
Στο μεταξύ, ο Ηλίας Μπόγδανος «λύγισε» κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού και δεν μπόρεσε να κρύψει την συναισθηματική του φόρτιση. Μιλώντας στον Γιώργο Λιανό, τα μάτια του βούρκωσαν και τα δάκρυα κύλησαν στα μάγουλα του.

«Θέλω να πω ότι είναι συγκινητικό όλο αυτό. Μια εμπειρία που αν κάποιος δεν την ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα. Με στεναχωρεί ότι φτάνουμε στο τέλος και μένουν μόνο οι αναμνήσεις. Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας ειδικά τώρα που έχουμε μείνει λίγοι μέχρι το τέλος. Νιώθω ότι το τέλος είναι κοντά και με στενοχωρεί πολύ. Θα μας έχει μείνει μια υπέροχη εμπειρία, όταν βγούμε έξω, που φαντάζομαι ότι κανένας δεν θα έχει μετανιώσει για αυτήν» δήλωσε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor
Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη καθώς συχνά διαψεύδονται από την προβολή του επεισοδίου, την ερχόμενη Κυριακή φέρεται να αποχωρεί από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η Ελένη Χαμπέρη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top