Κοινές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της EUROPOL για την καταπολέμηση της εμπορίας προσώπων στον εργασιακό τομέα

Κοινές ευρωπαϊκές επιχειρήσεις της EUROPOL για την καταπολέμηση της εμπορίας προσώπων στον εργασιακό τομέα

Μεταξύ των ημερομηνιών 31/05/2021-06/06/2021 διεξήχθησαν κοινές επιχειρησιακές δράσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για την πάταξη της εμπορίας προσώπων σχετικά με την εργασιακή εκμετάλλευση, τον συντονισμό των οποίων, είχε η Europol.

Στις επιχειρήσεις έλαβαν μέρος οι Αρχές Επιβολής του Νόμου 23 χωρών, μεταξύ των οποίων και η Αστυνομία Κύπρου. (Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων).

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων συνελήφθησαν 229 πρόσωπα (73 για το αδίκημα της εμπορίας προσώπων) και εντοπίστηκαν 630 πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων.

Στην Κύπρο διεξήχθη μια επιχείρηση, όπου συνελήφθη ένα πρόσωπο και εντοπίστηκαν οκτώ πιθανά θύματα εμπορίας προσώπων. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, η υπόθεση καταχωρήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας. Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Βουλευτικές Εκλογές: Πολυκομματική Βουλή - Ρευστό Εκλογικό Σώμα και Ριζικές Ανακατατάξεις

Οι επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, τον Μάιο του 2026, φαίνεται πως θα διαμορφώσουν ένα νέο, πιο κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, με ριζικές διαφοροποιήσεις από τις εκλογές του 2021.

BEST OF TOTHEMAONLINE