Απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα εκτελεί από τις 18/6 η Gulf Air

Απευθείας πτήσεις Λάρνακα-Αθήνα εκτελεί από τις 18/6 η Gulf Air

Απευθείας πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας εκτελεί από τις 18 Ιουνίου 2021 η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν.

Ανακοίνωση της Gulf Air αναφέρει ότι οι πτήσεις με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα Παρασκευή και Κυριακή θα πραγματοποιούνται με τα νέα Airbus A320neo της εταιρείας και με 100% εμβολιασμένο, ενάντια στον κορωνοϊό, πλήρωμα.
 
Επίσης, η Gulf Air, παρέχει δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλεια COVID-19, σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων υγείας και καραντίνας, στις απροσδόκητες συνθήκες διάγνωσης ή επαφής COVID-19 κατά τη διάρκεια των ταξιδιών των επιβατών.

Η ασφάλιση ισχύει μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2021 για πτήσεις της Gulf Air με αριθμούς εισιτηρίων που αγοράζονται μέσω του ιστότοπου της αεροπορικής εταιρείας, του τηλεφωνικού κέντρου, των γραφείων πωλήσεων της Gulf Air ή των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

LIVE: Ανακοινώνει τα διατάγματα για τους ΤΑΚΑΤΑ ο Βαφεάδης

Σε ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων προβένει αυτή την στιγμή ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE